0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Starbucks slaví 40. výročí novým logem

Starbucks slaví 40. výročí novým logem
sdílet:
Tento týden Starbucks oslaví čtyřicet let na trhu a při této příležitosti uvádí nové logo a jarní nabídku kávy. Navíc po celý týden kavárny rozdávají pro prvních 40 zákazníků každý den malou pozornost ke kávě.

Od dnešního dne zákazníci po celém světě uvidí proměnu značky Starbucks – již známé bílé kelímky Starbucks ponesou logo, které oslavuje sirénu Starbucks. Nově také kavárny uvádějí na trh produkty Chocolate Capuccino – lahodný mix čerstvého espresa a hořkosladké mochy, které si můžete vychutnat v horké i studené variantě, a Starbucks Petitsminidezerty, které se skvěle hodí jako odpolední svačinka ke kávě.

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit