0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Středomořský speciál nyní také na Slovensku

Středomořský speciál nyní také na Slovensku
sdílet:
I slovenští čtenáři se dočkali. Ode dneška je Apetit speciál Středomořská kuchyně k dostání také na Slovensku.

Časopis plný receptů ze Středomoří koupíte v e-shopu www.press.sk za 2,69 €. Od čtvrtka 26. července bude Apetit speciál Středomořská kuchyně v prodeji také v kamenné prodejně Magnet Press, Šustekova 8, Bratislava.

S kulinářským průvodcem z redakce Apetitu budete cestovat po kuchyních zemí slunného Středomoří. Na 100 stranách najdete nejlepší recepty na jídla, která se vaří v Itálii, jižní Francii, Řecku či Španělsku. Poradíme vám, kde nakupovat méně obvyklé suroviny. A když se vám nechce vařit? Ochutnejte kuchyni některé z restaurací, které vám doporučují redaktorky. Představí vám také nejlepší suroviny a prozradí vše o rybách a mořských plodech.

Součástí časopisu je také minikuchařka. Listy s výběrem toho nejlepšího ze středomořské kuchyně si můžete vystřihnout a vzít s sebou kamkoli na dovolenou. Vždy tak budete mít po ruce 26 snadných, rychlých a chutných jídel, která vás přenesou na břeh moře. Seznamte se s arabskou polévkou s cizrnou a špenátem, francouzskými škvarečky či italským hroznovým koláčem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit