0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Svatomartinské hodování v Sovových mlýnech

Svatomartinské hodování v Sovových mlýnech
sdílet:
11.-15.11.| Máme pro vás další pozvánku spojenou se svátkem svatého Martina, tentokrát do restaurace Sovovy Mlýny. Hlavní roli bude hrát pochopitelně svatomartinská husa a svatomartinské víno. V nabídce bude husa s dušeným červeným zelím a jablky, z příloh si můžete vybrat bramborové lokše pečené na sádle nebo bramborové, houskové či špekové knedlíky.



Co: svatomartinské menu
Kdy: 11.-15. 11. 2009
Kde: restaurace Sovovy mlýny, U Sovových Mlýnů 2, Praha 1 – Kampa
Info: rezervace na tel. 257535900

Menu:
¼ pečené svatomartinské husy s dušeným červeným zelím a jablky, bramborové lokše pečené na sádle ... 305,-
¼ pečené  husy ...  240,-
½ pečené  husy ... 450,-
Celá pečená  husa ...  850,-
Příloha dušené červené zelí s jablky a bramborové lokše ...  65,-
Příloha dušené červené zelí s jablky a knedlík ... 65,-
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit