0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Svět ústřic v Hiltonu

Svět ústřic v Hiltonu
sdílet:
18. - 27. 3. |  Různé druhy ústřic podávané čerstvé, gratinované nebo marinované. Například Fine de Claire, ústřice marinované s limetkou, tequilou a koriandrem nebo zapečené se špenátem a šampaňským či zabalené v hovězím carpaciu a ochucené balsamikem.                              



Co: ústřice
Kdy: 18.-27. března 2010
Kde: Hotel Hilton, Café Bistro, CzecHouse Grill & Rotisserie

Info: www.hiltonprague.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit