0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip na akci: Ochutnejte, jak vaří přední čeští kuchaři

Tip na akci: Ochutnejte, jak vaří přední čeští kuchaři
sdílet:
Ti nejlepší z českých kuchařů se během festivalu Chef Time Fest sejdou v Praze, aby předvedli své umění. Akce končí 5. února, tak neváhejte a rezervujte si lístky.

Restaurace AvantGarde v pražských Dejvicích opět hostí gastronomický festival Chef Time Fest. Tento unikátní koncept kuchařských show, degustací a workshopů vyvrcholí 5. února luxusní večeří, kterou připraví čtyři přední čeští kuchaři a jeden host ze zahraničí. Bude jím kuchař Enrico Neie, který působí ve španělské restauraci La Terassa. Miluje květák v různých úpravách, ale pro Chef Time Fest si vybral jiné suroviny. Pětichodová večeře, která se uskuteční dohromady třikrát v průběhu festivalu, obsahuje takové lahůdky jako svatojakubské mušle na celerovém rizotu, tuňáka s wasabi krémem a kokosovou pěnou nebo sorbet z řepy a zmrzlinou z kozího sýra. Každý pokrm bude spárován s vhodným vínem, která vybíral Nejlepší sommelier roku 2014 Jakub Přibyl.

Tajemství šéfkuchaře

Součástí festivalu je i workshop kávy pod vedením baristy Tomáše Komberce nebo vinné degustace s již zmiňovaným Jakubem Přibylem. Účastnit se můžete také dvou kuchařských show, jejichž hlavními hvězdami budou Marek Raditsch, executive chef skupiny Kampa Group, Lukáš Želechovský, šéfkuchař restaurace Buddha Bar, a Patrik Havlíček, šéfkuchař restaurace AvantGarde. Celá show, při které vám šéfkuchaři prozradí nejeden svůj trik, bude zakončená degustací připravených jídel a ochutnávkou vín. Školy vaření jsou již bohužel vyprodané.

Jak rezervovat

Festival se koná od 20. ledna v Praze. Lístky kupujte na oficiálních stránkách akce. S rezervací si však raději pospěšte, část degustací je již vyprodaná. 

Autor: nikita.rybova

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč