Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip na akci: Ochutnejte, jak vaří přední čeští kuchaři

Tip na akci: Ochutnejte, jak vaří přední čeští kuchaři
sdílet:
Ti nejlepší z českých kuchařů se během festivalu Chef Time Fest sejdou v Praze, aby předvedli své umění. Akce končí 5. února, tak neváhejte a rezervujte si lístky.

Restaurace AvantGarde v pražských Dejvicích opět hostí gastronomický festival Chef Time Fest. Tento unikátní koncept kuchařských show, degustací a workshopů vyvrcholí 5. února luxusní večeří, kterou připraví čtyři přední čeští kuchaři a jeden host ze zahraničí. Bude jím kuchař Enrico Neie, který působí ve španělské restauraci La Terassa. Miluje květák v různých úpravách, ale pro Chef Time Fest si vybral jiné suroviny. Pětichodová večeře, která se uskuteční dohromady třikrát v průběhu festivalu, obsahuje takové lahůdky jako svatojakubské mušle na celerovém rizotu, tuňáka s wasabi krémem a kokosovou pěnou nebo sorbet z řepy a zmrzlinou z kozího sýra. Každý pokrm bude spárován s vhodným vínem, která vybíral Nejlepší sommelier roku 2014 Jakub Přibyl.

Tajemství šéfkuchaře

Součástí festivalu je i workshop kávy pod vedením baristy Tomáše Komberce nebo vinné degustace s již zmiňovaným Jakubem Přibylem. Účastnit se můžete také dvou kuchařských show, jejichž hlavními hvězdami budou Marek Raditsch, executive chef skupiny Kampa Group, Lukáš Želechovský, šéfkuchař restaurace Buddha Bar, a Patrik Havlíček, šéfkuchař restaurace AvantGarde. Celá show, při které vám šéfkuchaři prozradí nejeden svůj trik, bude zakončená degustací připravených jídel a ochutnávkou vín. Školy vaření jsou již bohužel vyprodané.

Jak rezervovat

Festival se koná od 20. ledna v Praze. Lístky kupujte na oficiálních stránkách akce. S rezervací si však raději pospěšte, část degustací je již vyprodaná. 

Autor: nikita.rybova

Apetit magazín