0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip na víkend: Degustace šumivých vín nebo vinný brunch

Tip na víkend: Degustace šumivých vín nebo vinný brunch
sdílet:
Ani v listopadu není nouze o akce spojené s degustací vín.

Vyměňte teplo domova za skleničku vína v dobré společnosti, protože jak řekl Jan Werich: „Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.“

Brutální degustace v Prosekárně

Vinohradská Prosekárna teprve nedávno oslavila jeden rok od otevření, a už připravuje nové akce pro své návštěvníky. Ve čtvrtek 20. listopadu se můžete zúčastnit řízené degustace šesti šumivých vín z kategorie brut, extra brut a sur lie (cor fondo), která nese název Brutální... Češi pijí brut! Kromě orosených lahví bude připraveno i malé občerstvení v italském stylu. Cena za osobu je 350 Kč. Místa rezervujte na lucie@prosekarna.cz.

Vinný brunch se spoustou jídla a vína

V sobotu 22. listopadu se od 11.30 koná vinný brunch na Senovážném náměstí v Praze. Pořadatelem je vinný bar Vinograf. Až do tří hodin odpoledne budou jeho účastníci hodovat snídaňoobědovému menu a kvalitním vínům. Konzumace je neomezená. Místa jsou však limitována, rezervujte ZDE. Cena za osobu je 690 Kč.  

Autor: nikita.rybova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit