Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Týden francouzské kuchyně v La Bouchée

Týden francouzské kuchyně v La Bouchée
sdílet:
Již v pondělí začíná týden francouzské gastronomie v brněnské restauraci La Bouchée. Podnik představí klasická francouzská jídla z farmářských surovin i proslulá vína.

Od pondělí 15. do neděle 21. dubna bude v brněnské restauraci La Bouchée probíhat Gurmánský týden v rámci festivalu Bonjour Brno 2013. V nabídce budou tradiční francouzské pokrmy, z velké části připravované z lokálních farmářských surovin, jako třeba biojehněčí z Bílých Karpat pečené na rozmarýnovém medu s domácím provensálským chlebem za 379 Kč nebo nadívaná farmářská kuřecí stehýnka doplněná grilovanou polentou za 279 Kč. K ochutnání budou i vybraná francouzská vína a typické francouzské dezerty, např. čokoládová pěna za 109 Kč. Chcete-li v týdnu restauraci navštívit, raději si rezervujte místo. Počet míst je vždy omezen na dvě osoby.

Gurmánský týden probíhá v restauraci La Bouchée u příležitosti festivalu Bonjour Brno, který si klade za cíl ukázat a přiblížit francouzskou a frankofonní kulturu. Představit chce tradiční i moderní příklady francouzské kultury. 18. ročník festivalu začal 23. března divadelní inscenací mladé frankofonní skupiny Festivadlo. Po celém Brně nyní probíhají různé přednášky a ukázky francouzského filmu, divadla, umění a tance. Opomenuta nemůže být ani proslulá francouzská kuchyně.

Více informací: www.labouchee.cz nebo www.bonjourbrno.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč