Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: dort pro lásku

Učíme se od mistra: dort pro lásku
sdílet:
Vypadá jako umělecké dílo, ale jeho přípravu zvládnete i v domácích podmínkách. Upečte si s cukrářem dort pro všechny, které máte rádi…

Jaroslav Valášek spolu se svojí přítelkyní Renátou Lukášovou pečou ty nejkrásnější dorty, jaké si jen umíte představit. V Praze si nedávno otevřeli cukrářské studio Reja, kde vedou kurzy cukrařiny pro veřejnost (www.rejadorty-praha.cz). V únorovém Apetitu vás naučí upéct vláčné piškotové těsto, vyšlehat ze žloutků lehký krém tak, aby se nesrazil a byl nadýchaný, temperovat čokoládu v domácích podmínkách a připravit z ní efektní dekorace na ozdobu dortu.

Upečte si čokoládový dort se šampaňskou pěnou a čerstvým ovocem podle únorového Apetitu. S fígly cukráře Jaroslava Valáška to zvládnete i vy!

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...