0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: dort pro lásku

Učíme se od mistra: dort pro lásku
sdílet:
Vypadá jako umělecké dílo, ale jeho přípravu zvládnete i v domácích podmínkách. Upečte si s cukrářem dort pro všechny, které máte rádi…
Jaroslav Valášek spolu se svojí přítelkyní Renátou Lukášovou pečou ty nejkrásnější dorty, jaké si jen umíte představit. V Praze si nedávno otevřeli cukrářské studio Reja, kde vedou kurzy cukrařiny pro veřejnost (www.rejadorty-praha.cz). V únorovém Apetitu vás naučí upéct vláčné piškotové těsto, vyšlehat ze žloutků lehký krém tak, aby se nesrazil a byl nadýchaný, temperovat čokoládu v domácích podmínkách a připravit z ní efektní dekorace na ozdobu dortu.

Upečte si čokoládový dort se šampaňskou pěnou a čerstvým ovocem podle únorového Apetitu. S fígly cukráře Jaroslava Valáška to zvládnete i vy!


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit