Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Tarte flambée

Učíme se od mistra: Tarte flambée
sdílet:
Cibulový koláč, který má v nabídce francouzské bistro La Gare, byl jedním z hitů letošního Prague Food Festivalu. Upečte si ho i doma, sklidíte s ním stejný úspěch!

Šéfkuchař Vladimír Honzák vás naučí zadělat základní kynuté těsto a připravit z něj klasickou variantu koláče s cibulí a slaninou i několik dalších obměn – například s rukolou nebo čerstvými houbami. Také vám ukáže, že chlebové těsto můžete využít i jinak než jen na tarte flambée.

Návod, jak krok ze krokem připravit francouzskou specialitu, najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...