0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Už se to červená! Jahodobraní na Jiřáku

Už se to červená! Jahodobraní na Jiřáku
sdílet:
Přijďte oslavit letošní jahodovou sezonu na farmářské tržiště.

Na červených ovocných plodech si pochutnáte na jahodobraní. Koná se v sobotu 16. června v Praze na náměstí Jiřího z Poděbrad. Šťavnatá oslava je především o sladkém sezonním ovoci. Na jahodobraní koupíte čerstvě sklizené české jahody za akční ceny. Ochutnáte jahodové delikatesy jako jahodové suši, mojito, jahodové koktejly z biomléka, jahodový cheesecake, studenou jahodovou polévku, zmrzlinu a jahodové sladkosti.

Pro návštěvníky bude připraven zajímavý program a jedno zpestření. Kdo přijde oblečen od hlavy až k patě v červené a dorazí mezi 10. a 11. hodinou k čokoládové fontáně, dostane jahodový špíz. Ten může rovnou vykoupat v tekuté čokoládě, která bude přímo uprostřed tržiště připravena pro všechny návštěvníky. Vyrobit si můžete také vlastní jahodový hrnek. Ke zpříjemnění slunného odpoledne zahraje oblíbený electroswing a společně s tanečním studiem Dancers’ club si zatancujete ve žhavém rytmu latino.

Pokud vás přepadne chuť na jahody i další sobotu, vyrazte na jahodobraní na Náplavku. K ochutnávání jahodových specialit zazpívá duo Brownies, uvidíte divadelní představení Bananatrip nebo se můžete zapojit do mezigenerační kuchařské dílny. Program celého jahodobraní najdete na www.farmarsketrziste.cz.

Připravila Irena Vaňková


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit