0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnské menu v Buddha-baru

Valentýnské menu v Buddha-baru
sdílet:
14.2.| Další ze špičkových podniků, který nabízí speciální valentýnské menu je hotel Buddha-bar. Ochutnejte kachní foie gras v palačince, humří bisque nebo vepřovou panenku marinovanou v limetkách.


Co: valentýnské menu
Kdy: 14.2. 2010
Kde: Buddha-bar, Jakubská 8, Praha 1
Za kolik: 1990 Kč/ osoba
Info: http://www.buddha-bar-hotel.cz/
Menu:
Kachní foie gras v mandarínské palačince s ananasovo – švestkovým coulis

Humří BISQUE s kokosovým krémem, thajským chilli a bílými lanýži

„Crab cake“ v Kadaifi nudlích s avokádem a paprikovým coulis

nebo

Grilovaná vepřová panenka, marinovaná v limetkách, zázvoru a Mirinu podávaná se smaženou rýží a papaya salsou

Šafránová panacota s tropickým ovocem, chilli sirupem a kardamonovo – čokoládovou omáčkou

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit