0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnský brunch v hotelu Hilton Prague

Brunch - luxusní snídaně
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nestihnete oslavit svatého Valentýna se svou drahou polovičkou? Nebo byste rádi oslavili svatého Valentýna s celou rodinou? V tom případě vyrazte na valentýnský brunch! Zatímco děti si budou hrát v dětském koutku, vyrábět dárečky pro maminky a soutěžit, vy si můžete v klidu užít romantické chvíle se svým partnerem a  vychutnávat nejrůznější speciality ze slavnostního bufetu za doprovodu živého jazzu

    Co: Valentýnský brunch
    Kdy: Neděle 15. února 2009 od 11.00
    Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
    Za kolik: 990 Kč na osobu, děti do 3 let zdarma, 50% sleva pro děti od 3 do 12 let
    Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu restaurants.prague@hilton.com
    Info: www.hiltonprague.cz

    Předkrmy

    • Carpaccio ze sušeného hovězího masa s grilovaným chřestem a cuketou
    • San Daniele šunka krájená na objednávku
    • Výběr uzenin a klobás
    • Domácí terina ze zvěřiny s dušenou šalotkou a jablky
    • Sezonní zeleninové crudites s avokádovou omáčkou
    • Salát z grilované zeleniny
    • Čerstvé ústřice finede claire se šalotkovým octem
    • Losos marinovaný s citrusovými plody a blini

    Individuální porce

    • Cuketa plněná sýrem ricotta a bylinkami
    • Sushi a sashimi na ledě s wasabi sójovou omáčkou a nakládaným zázvorem
    • Tatarák z tuňáka s červenou cibulí a koriandrem na lžíci
    • Pečené kuře s udon nudlemi, koriandrem a mangovou salsou
    • Caesar salát s kuřetem, slaninou, parmazánem a česnekovými krutony
    • Výběr tuzemských a zahraničních sýrů

    Z hotelové pekárny

    • Čerstvé sladké pečivo a croissanty
    • Anglický ovocný řez
    • Sušenky
    • Máslo, džem a marmeláda
    • Domácí chléb, pečivo a toastový chléb

    Vaječný koutek

    • Míchaná vejce s pažitkou, smetanou a uzeným lososem
    • Omelety
    • Sázená vejce
    • Slanina a párky
    • Grilovaná rajčata
    • Smažené bramborové placky

    Z teplé kuchyně

    • Restované kuře s houbami shitake a paprikou
    • V páře vařený mořský okoun s citronovou trávou a bok choy
    • Domácí ravioli s humrem a lanýžovým máslem
    • Dušená kořenová zelenina
    • V páře vařená rýže
    • Pečené rozmarýnové brambory

    Krájená masa

    • Pečený roštěnec s bylinkovou krustou s hořčicí
    • Pečená pražská šunka potíraná medem a zázvorem

    Z hotelové cukrárny

    • Marinované mango se zázvorem
    • Mini crème brulée
    • Ananasový dort
    • Tiramisu
    • Profiteroles s hořkou a bílou čokoládou
    • Mandarinková pěna
    • Hruškový tatin
    • Čokoládová pěna s marinovaným pomerančem
    • Palačinky s borůvkovým kompotem a šlehačkou
    • Krájené sezonní ovoce
    Autor: Redakce Apetit

    Apetit magazín

    STORY
    Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

    Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

    Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
    KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
    • Kvízy

    KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

    Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...

    Obchod Apetit