Nestihnete oslavit svatého Valentýna se svou drahou polovičkou? Nebo byste rádi oslavili svatého Valentýna s celou rodinou? V tom případě vyrazte na valentýnský brunch! Zatímco děti si budou hrát v dětském koutku, vyrábět dárečky pro maminky a soutěžit, vy si můžete v klidu užít romantické chvíle se svým partnerem a vychutnávat nejrůznější speciality ze slavnostního bufetu za doprovodu živého jazzu
Co: Valentýnský brunch
Kdy: Neděle 15. února 2009 od 11.00
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 990 Kč na osobu, děti do 3 let zdarma, 50% sleva pro děti od 3 do 12 let
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu [email protected]
Info: www.hiltonprague.cz
Předkrmy
- Carpaccio ze sušeného hovězího masa s grilovaným chřestem a cuketou
- San Daniele šunka krájená na objednávku
- Výběr uzenin a klobás
- Domácí terina ze zvěřiny s dušenou šalotkou a jablky
- Sezonní zeleninové crudites s avokádovou omáčkou
- Salát z grilované zeleniny
- Čerstvé ústřice finede claire se šalotkovým octem
- Losos marinovaný s citrusovými plody a blini
Individuální porce
- Cuketa plněná sýrem ricotta a bylinkami
- Sushi a sashimi na ledě s wasabi sójovou omáčkou a nakládaným zázvorem
- Tatarák z tuňáka s červenou cibulí a koriandrem na lžíci
- Pečené kuře s udon nudlemi, koriandrem a mangovou salsou
- Caesar salát s kuřetem, slaninou, parmazánem a česnekovými krutony
- Výběr tuzemských a zahraničních sýrů
Z hotelové pekárny
- Čerstvé sladké pečivo a croissanty
- Anglický ovocný řez
- Sušenky
- Máslo, džem a marmeláda
- Domácí chléb, pečivo a toastový chléb
Vaječný koutek
- Míchaná vejce s pažitkou, smetanou a uzeným lososem
- Omelety
- Sázená vejce
- Slanina a párky
- Grilovaná rajčata
- Smažené bramborové placky
Z teplé kuchyně
- Restované kuře s houbami shitake a paprikou
- V páře vařený mořský okoun s citronovou trávou a bok choy
- Domácí ravioli s humrem a lanýžovým máslem
- Dušená kořenová zelenina
- V páře vařená rýže
- Pečené rozmarýnové brambory
Krájená masa
- Pečený roštěnec s bylinkovou krustou s hořčicí
- Pečená pražská šunka potíraná medem a zázvorem
Z hotelové cukrárny
- Marinované mango se zázvorem
- Mini crème brulée
- Ananasový dort
- Tiramisu
- Profiteroles s hořkou a bílou čokoládou
- Mandarinková pěna
- Hruškový tatin
- Čokoládová pěna s marinovaným pomerančem
- Palačinky s borůvkovým kompotem a šlehačkou
- Krájené sezonní ovoce