0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnský brunch v hotelu Hilton Prague

Brunch - luxusní snídaně
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nestihnete oslavit svatého Valentýna se svou drahou polovičkou? Nebo byste rádi oslavili svatého Valentýna s celou rodinou? V tom případě vyrazte na valentýnský brunch! Zatímco děti si budou hrát v dětském koutku, vyrábět dárečky pro maminky a soutěžit, vy si můžete v klidu užít romantické chvíle se svým partnerem a  vychutnávat nejrůznější speciality ze slavnostního bufetu za doprovodu živého jazzu

    Co: Valentýnský brunch
    Kdy: Neděle 15. února 2009 od 11.00
    Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
    Za kolik: 990 Kč na osobu, děti do 3 let zdarma, 50% sleva pro děti od 3 do 12 let
    Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu [email protected]
    Info: www.hiltonprague.cz

    Předkrmy

    • Carpaccio ze sušeného hovězího masa s grilovaným chřestem a cuketou
    • San Daniele šunka krájená na objednávku
    • Výběr uzenin a klobás
    • Domácí terina ze zvěřiny s dušenou šalotkou a jablky
    • Sezonní zeleninové crudites s avokádovou omáčkou
    • Salát z grilované zeleniny
    • Čerstvé ústřice finede claire se šalotkovým octem
    • Losos marinovaný s citrusovými plody a blini

    Individuální porce

    • Cuketa plněná sýrem ricotta a bylinkami
    • Sushi a sashimi na ledě s wasabi sójovou omáčkou a nakládaným zázvorem
    • Tatarák z tuňáka s červenou cibulí a koriandrem na lžíci
    • Pečené kuře s udon nudlemi, koriandrem a mangovou salsou
    • Caesar salát s kuřetem, slaninou, parmazánem a česnekovými krutony
    • Výběr tuzemských a zahraničních sýrů

    Z hotelové pekárny

    • Čerstvé sladké pečivo a croissanty
    • Anglický ovocný řez
    • Sušenky
    • Máslo, džem a marmeláda
    • Domácí chléb, pečivo a toastový chléb

    Vaječný koutek

    • Míchaná vejce s pažitkou, smetanou a uzeným lososem
    • Omelety
    • Sázená vejce
    • Slanina a párky
    • Grilovaná rajčata
    • Smažené bramborové placky

    Z teplé kuchyně

    • Restované kuře s houbami shitake a paprikou
    • V páře vařený mořský okoun s citronovou trávou a bok choy
    • Domácí ravioli s humrem a lanýžovým máslem
    • Dušená kořenová zelenina
    • V páře vařená rýže
    • Pečené rozmarýnové brambory

    Krájená masa

    • Pečený roštěnec s bylinkovou krustou s hořčicí
    • Pečená pražská šunka potíraná medem a zázvorem

    Z hotelové cukrárny

    • Marinované mango se zázvorem
    • Mini crème brulée
    • Ananasový dort
    • Tiramisu
    • Profiteroles s hořkou a bílou čokoládou
    • Mandarinková pěna
    • Hruškový tatin
    • Čokoládová pěna s marinovaným pomerančem
    • Palačinky s borůvkovým kompotem a šlehačkou
    • Krájené sezonní ovoce
    Autor: Redakce Apetit

    Apetit magazín

    Obchod Apetit

    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    549 Kč
    439 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč