Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večer ve znamení kvetoucí sakury

Večer ve znamení kvetoucí sakury
sdílet:
19. 3. | Oslavte příchod jara večeří ve znamení japonské sakury! Sakura (japonská třešeň) je považována za předzvěst štěstí a symbol lásky a přátelství – skvělý důvod k setkání s blízkými přáteli!


Večerem vás budou provázet gejši, které vám nabídnou:

Čtyřchodové japonské menu
Ochutnávku tří druhů saké
Tradiční japonskou živou hudbu
Nezapomenutelnou atmosféru
Zelený čaj a minerální vodu

Co: Japonský večer ve znamení kvetoucí sakury
Kdy: 19. 3. 2010
Kde: Rickshaw restaurace, Corinthia Hotel Prague, Kongresová 1, Praha 4
Cena: 1090 Kč na osobu
Info: www.corinthia.cz, tel. 261 191 103, [email protected]

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...