0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční jehněčí a kůzlečí

Velikonoční jehněčí a kůzlečí
sdílet:
31. 3.  Jarní menu se bude podávat v restauraci Fluidum na pražských Vinohradech. V průběhu večera bude probíhat soutěž v malování vajíček. K jídlu si můžete vychutnat vína z Bordeaux.
Co: Velikonoční menu
Kdy: 31. března 2010 od 19 hodin
Kde: Fluidum restaurant, Lucemburská 1497/6, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

Menu obsahuje:


– Aperitiv: Lambrusco d’Emilia, Camillo Donati
– Kozí sýr z Poběžovic s bylinkami
– Sušená jehněčí kýta se švestkovými povidly
– Kůzlečí kýta pečená na másle a česneku
– Kůzlečí ragú na víně
– Jehněčí kolínka pečená v kořenové zelenině
– Gigot d´agneau au miel: Pečená jehněčí kýta
  na medu s bylinkami
– Jehněčí karé v bylinkové krustě
– Velikonoční bochánek a beránek
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit