Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční jehněčí a kůzlečí

Velikonoční jehněčí a kůzlečí
sdílet:
31. 3.  Jarní menu se bude podávat v restauraci Fluidum na pražských Vinohradech. V průběhu večera bude probíhat soutěž v malování vajíček. K jídlu si můžete vychutnat vína z Bordeaux.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 31. března 2010 od 19 hodin
Kde: Fluidum restaurant, Lucemburská 1497/6, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

Menu obsahuje:

– Aperitiv: Lambrusco d’Emilia, Camillo Donati
– Kozí sýr z Poběžovic s bylinkami
– Sušená jehněčí kýta se švestkovými povidly
– Kůzlečí kýta pečená na másle a česneku
– Kůzlečí ragú na víně
– Jehněčí kolínka pečená v kořenové zelenině
– Gigot d´agneau au miel: Pečená jehněčí kýta
  na medu s bylinkami
– Jehněčí karé v bylinkové krustě
– Velikonoční bochánek a beránek

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč