Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční jehněčí a kůzlečí

Velikonoční jehněčí a kůzlečí
sdílet:
31. 3.  Jarní menu se bude podávat v restauraci Fluidum na pražských Vinohradech. V průběhu večera bude probíhat soutěž v malování vajíček. K jídlu si můžete vychutnat vína z Bordeaux.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 31. března 2010 od 19 hodin
Kde: Fluidum restaurant, Lucemburská 1497/6, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

Menu obsahuje:

– Aperitiv: Lambrusco d’Emilia, Camillo Donati
– Kozí sýr z Poběžovic s bylinkami
– Sušená jehněčí kýta se švestkovými povidly
– Kůzlečí kýta pečená na másle a česneku
– Kůzlečí ragú na víně
– Jehněčí kolínka pečená v kořenové zelenině
– Gigot d´agneau au miel: Pečená jehněčí kýta
  na medu s bylinkami
– Jehněčí karé v bylinkové krustě
– Velikonoční bochánek a beránek

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín