0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkendový seminář o víně

Víkendový seminář o víně
sdílet:
27.–29. března 2009 | Vybíráte víno podle ceny či doporučení. A poznáte, jestli se to vlastně vyplatilo? Vyrazte na víkend do Valtic. Na semináři o víně získáte základní informace, ochutnáte nejeden vzorek, projdete se vinohradem a vrátíte se domů bohatší o spoustu nových informací. V restauraci vás pak už žádný číšník neošálí. Seminář je určen všem milovníkům tohoto ušlechtilého nápoje, zejména začátečníkům a mírně pokročilým.

Co: Víkendový seminář o víně
Kdy: Od pátku 27. do neděle 29. března 2009
Kde: Valtice – učebna Vinařské akademie, nám. Svobody 2
Za kolik: 2950 Kč + 19% DPH (cena zahrnuje teorii, exkurze a praktická cvičení, smyslové hodnocení vín, studijní materiály)
Web: www.vinarska-akademie.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit