0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte vstupenky na svátek všech rybářů

Rybaření
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Apetit klub má pro vás další soutěž – tentokrát jsou v sázce vstupenky na druhý ročník rybářského veletrhu Petrův zdar, který můžete navštívit v prostorách Veletržního paláce v Praze od 26. února do 1. března 2009. Nadšení rybáři i aktivní zájemci o sportovní rybolov se mohou těšit na rozsáhlou expozici vystavovaných produktů, letošní ročník však přinese také bohatý doprovodný program a na své si přijdou i dámy zapálené pro správnou věc! 

Nejen pro dámy je připravena série módních přehlídek, vaření s Milošem Štěpničkou, včetně následné ochutnávky a autogramiády jeho sbírky Rybích receptářů, a nebude chybět ani řada odborných přednášek. Na veletrh se přijde podívat i ‚první dáma české rybařiny‘ Zdena Svejkovská, která se podělí o své zážitky z cest po Mongolsku. Nebudou chybět ani bratři Míkové, kteří se pokusili o světový rekord v nonstop lovu kaprů v maratonské délce více než 42 dní, a splnili tak podmínky pro zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

Vyhrát dva volné vstupy je opravdu snadné, soutěžní otázka je nejen jednoduchá, ale i zábavná, tak hurá do toho a rybolovu zdar! Soutěž končí už 22. února!

Soutěž najdete v sekci Soutěže pod záložkou Apetit klub. Soutěžit mohou jen členové klubu Apetit, pokud mezi nimi ještě nejste, zaregistrujte se.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit