Husí hody
Listopad odjakživa patří husím pečínkám, ale z jediné husy můžete mít užitku mnohem víc. Objednejte si čerstvou husu i s drůbky a krví a užijte si svatomartinské hodování se vším všudy.
Učíme se od mistra: Tarte flambée
Upečte si spolu s šéfkuchařem Vladimírem Honzákem cibulový koláč. Tato francouzská specialita se stane hitem vaší kuchyně!
Americké páje
Koláče s náplněmi – takzvané páje – patří k tomu nejlepšímu z americké kuchyně. Oslaďte si jimi podzim!
Polévky s pečivem
Polévka zasytí, zahřeje, a pokud ji doplníte tou správnou přílohou, proměníte ji v plnohodnotný oběd nebo večeři.
Seriál o mase: Morkové kosti
Ačkoli jsou morkové kosti běžně dostupné, patří mezi zapomenuté díly hovězího. Jejich koupí a snadnou úpravou přitom získáte pokrm hodný králů!
Dále v čísle
Fazole 3× jinak, tajemství hlávky zelí, sůl v kuchyni, bezlepkové vánoční cukroví, test másla a další