Vyšel listopadový Apetit. Čekají vás dokonalé husí hody

sdílet:
Ode dneška koupíte listopadové vydání časopisu Apetit. Dozvíte se, jaké lahody připravit z jedné husy, vše od polévky až po pomazánku. K tomu luxusní večeře z brambor a zelí a spousta dalších jídel, která zahřejí.
Husí hody
Listopad odjakživa patří husím pečínkám, ale z jediné husy můžete mít užitku mnohem víc. Objednejte si čerstvou husu i s drůbky a krví a užijte si svatomartinské hodování se vším všudy.

Učíme se od mistra: Tarte flambée
Upečte si spolu s šéfkuchařem Vladimírem Honzákem cibulový koláč. Tato francouzská specialita se stane hitem vaší kuchyně!

Americké páje
Koláče s náplněmi – takzvané páje – patří k tomu nejlepšímu z americké kuchyně. Oslaďte si jimi podzim!

Polévky s pečivem
Polévka zasytí, zahřeje, a pokud ji doplníte tou správnou přílohou, proměníte ji v plnohodnotný oběd nebo večeři.

Seriál o mase: Morkové kosti
Ačkoli jsou morkové kosti běžně dostupné, patří mezi zapomenuté díly hovězího. Jejich koupí a snadnou úpravou přitom získáte pokrm hodný králů!

Dále v čísle
Fazole 3× jinak, tajemství hlávky zelí, sůl v kuchyni, bezlepkové vánoční cukroví, test másla a další
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit