Nový Apetit je tentokrát nejen plný skvělých receptů na jídla, která vás zahřejí. Najdete v něm také gastrodiář, díky kterému vám neuteče žádná akce a budete mít přehled o tom, které plody mají zrovna sezonu. Originální příbal najdete u každého výtisku listopadového Apetitu, dostane se tedy i do schránek předplatitelů a ke všem čtenářům na Slovensko.
Do jedenáctého vydání Apetitu jsme pro vás kromě diáře připravili také jídla pro zahřátí a dobrou náladu. Na stránkách časopisu najdete recepty, díky nimž si zamilujete podzim – chutná jídla ze zvěřiny, českého národního nápoje piva, báječných brambor a pro milovníky sladkého teplé dezerty s ovocem. Představíme vám také pravou indickou kuchyni připravenou ze surovin, které seženete i u nás. Apetit s diářem vychází v pátek 19. října.
Tip redakce:
Stejně jako minulý rok ani letos jsme nezapomněli na ty z vás, kteří rádi soutěží. Na stránkách listopadového Apetitu vás čeká vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát skvělé pomocníky do kuchyně.