Koblihy, donuty & spol.
České koblihy, německé krapfen anebo Američany (a dětmi) milované donuty jsou příbuzné. Vyrobte si sladké pečivo podle svého gusta a ponořte ho do horké tukové lázně. S naším návodem máte úspěch zaručen!
Seriál o mase: hovězí dršťky
Dámičky se asi budou tvářit vyděšeně, ale doporučujeme odhodit předsudky. Dršťky přece vyhledávají labužníci po celém světě! Navíc jsou jako stvořené pro zahřátí během zimních měsíců.
Vyrobte si vlastní kysané zelí
Redaktorka Stáňa Moravcová několik týdnů testovala a ladila postup na kvašené zelí, které se dá připravit i v tom nejmenším bytě, s pomocí dvou sklenic a z jediné hlávky zelí. Kromě toho vám doporučí, jak kysané zelí dál využít – samozřejmě pokud ho nesníte hned jen tak…
Dort pro lásku
Vypadá jako umělecké dílo, ale jeho přípravu zvládnete i v domácích podmínkách. A výroba čokoládových ozdob vás nadchne!
V časopise také najdete
Jak naporcovat kuře a připravit z něj několik večeří, zdravá jídla z rybiček z konzervy, tradiční české speciality od nejlepších šéfkuchařů a další nápady pro únorové vaření.
Nový Apetit koupíte na stáncích za 54,90 Kč, na Slovensku za 1,99 €.