Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšla kuchařka Party. Staňte se dokonalými hostiteli!

Vyšla kuchařka Party. Staňte se dokonalými hostiteli!
sdílet:
Ukážeme vám, jak připravit dokonalou party podle časopisu Apetit.

Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes sto receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidali další – ty nejlepší, které jsme v redakci Apetitu objevili – a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty.

Díky kuchařce Party se můžete i vy stát nejlepšími hostiteli na světě. Přípravou party pohoštění navíc nemusíte strávit půl dne. Máme pro vás recepty na pohoštění s wow efektem, u něhož nikdo z hostů nepozná, jak málo času jste v kuchyni strávili. Kuchařku Party si prostě užijete!
 
160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:

  • Dětská party
  • Chlebíčky a sedviče
  • Jednohubky
  • Omáčky a dipy
  • Sladké
  • Tataráky
  • Teplý bufet
  • Drinky


Kuchařku Party koupíte v e-shopu na stránkách Apetitonline.cz, v knihkupectví Kanzelsberger a ve vybraných trafikách.

Přečtěte si rozhovor s redaktorkou Káčou Švejdovou. Prozradí vám tajemství ze své party kuchyně (čtěte zde).

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...