Po dvou letech usilovné práce konečně vyšla. První kuchařka Dity Pecháčkové. „Vařím moc ráda, opravdu s vášní, ale i to je někdy hodně náročné. Snad to bude z toho cítit. Nechtěla jsem se pouštět do monumentální kuchařky à la Rettigová. Šlo mi o to, aby se lidi vařením bavili, stejně jako já,“ říká o kuchařce Deník Dity P. autorka. Čtenáři, kteří Ditu znají, vědí, že v jejích receptech nenajdou nedostupné ingredience a složité postupy, ale jednoduchá jídla, která budou chtít vařit znovu a znovu.
100 receptů ve 14 kapitolách mapuje autorčin (nejen kulinářský) život. Výmluvné názvy kapitol (Dětské slasti, Zavařuju, Po sexu, Mé americké love story…) dávají tušit, že kuchařka je velmi osobní, plná intimních zážitků a rodinných událostí. V Deníku Dity P. najdete hity dětství jako flíčky či rajskou, stejně jako krevety nebo dort Tres Leches.
Kuchařku Deník Dity P. koupíte v knihkupectvích za 495 Kč.
Vyšla nová kuchařka Deník Dity P.
Dita Pecháčková, bývalá šéfredaktorka časopisu Apetit, na začátku května vydala svoji první kuchařku. Knihu nazvala jednoduše Deník Dity P.