0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšla nová kuchařka Ryby a plody moře

Vyšla nová kuchařka Ryby a plody moře
sdílet:
Potřebujete uvařit rychlou večeři, slavnostní nedělní oběd nebo prostě jen máte chuť na ryby? Právě pro vás redaktorky časopisu Apetit připravily novou kuchařku Ryby a plody moře.

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit na více než 150 stranách nabízí osvědčené nápady, jak péct, grilovat a smažit ryby i jak zpracovat plody moře. Z receptů si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít, i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Zamilujte si vaření spolu s námi!

120 receptů, které pro vás pečlivě vybraly a vyzkoušely redaktorky Apetitu, je rozděleno do 8 kapitol:
 

  • Polévky – připravili jsme pro vás vše od tradiční štědrovečerní polévky přes voňavé asijské a středomořské směsi s plody moře až po lahodné krémy, které bleskově připravíte i ze zásob z mrazáku.
  • Filety & celé ryby – recepty z této kapitoly vám ukážou, že rybu stačí jen hodit na pánev nebo strčit do trouby, a pak už si užívat obdiv, až ji v efektním podání ponesete na stůl.
  • Bez kostí – spousta prověřených jídel, která chutnají dospělým i dětem.
  • Plody moře – je plná chutných receptů s krevetami, chobotničkami, sépiemi, olihněmi a dalšími plody moře.
  • Grilování – čerstvým rybám sluší jednoduchost, a tak vám k dokonalému pokrmu bude stačit jen pár minut času a minimum ingrediencí.
  • Z konzervy – ať už jsou to sardinky, sardelky, nebo tuňák, máte je ve spíži vždy po ruce.
  • Delikatesy – uzené, marinované, naložené, zastudena… Nadchnou vás!
  • Servis – naučíme vás zacházet s rybami a mořskými plody tak, jak to umějí rodilí rybáři.


Kuchařku Ryby a plody moře z Edice Apetit koupíte v e-shopu na Apetitonline.cz, ve vybraných stáncích, v síti knihkupectví Kanzelsberger a prodejnách Datart. Cena publikace je 299 Kč. Prohlédněte si také další kuchařky z Edice Apetit.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Štrúdl nebo závin?
  • Kvízy

KVÍZ: Štrúdl nebo závin?

Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků...
Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Omáčka, bez které to nejen o Velikonocích zkrátka nejde!

Omáčka, bez které to nejen o Velikonocích zkrátka nejde!

Některé suroviny mají v receptech nezastupitelné místo, pokud nechceme ztratit správnou konzistenci, chuť nebo aroma. Mezi takové nenahraditelné suroviny patří třeba majonéza. Připravené pokrmy dokáže povznést o několik levelů výš. Kolikrát...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč