Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšla nová kuchařka Ryby a plody moře

Vyšla nová kuchařka Ryby a plody moře
sdílet:
Potřebujete uvařit rychlou večeři, slavnostní nedělní oběd nebo prostě jen máte chuť na ryby? Právě pro vás redaktorky časopisu Apetit připravily novou kuchařku Ryby a plody moře.

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit na více než 150 stranách nabízí osvědčené nápady, jak péct, grilovat a smažit ryby i jak zpracovat plody moře. Z receptů si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít, i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Zamilujte si vaření spolu s námi!

120 receptů, které pro vás pečlivě vybraly a vyzkoušely redaktorky Apetitu, je rozděleno do 8 kapitol:
 

  • Polévky – připravili jsme pro vás vše od tradiční štědrovečerní polévky přes voňavé asijské a středomořské směsi s plody moře až po lahodné krémy, které bleskově připravíte i ze zásob z mrazáku.
  • Filety & celé ryby – recepty z této kapitoly vám ukážou, že rybu stačí jen hodit na pánev nebo strčit do trouby, a pak už si užívat obdiv, až ji v efektním podání ponesete na stůl.
  • Bez kostí – spousta prověřených jídel, která chutnají dospělým i dětem.
  • Plody moře – je plná chutných receptů s krevetami, chobotničkami, sépiemi, olihněmi a dalšími plody moře.
  • Grilování – čerstvým rybám sluší jednoduchost, a tak vám k dokonalému pokrmu bude stačit jen pár minut času a minimum ingrediencí.
  • Z konzervy – ať už jsou to sardinky, sardelky, nebo tuňák, máte je ve spíži vždy po ruce.
  • Delikatesy – uzené, marinované, naložené, zastudena… Nadchnou vás!
  • Servis – naučíme vás zacházet s rybami a mořskými plody tak, jak to umějí rodilí rybáři.


Kuchařku Ryby a plody moře z Edice Apetit koupíte v e-shopu na Apetitonline.cz, ve vybraných stáncích, v síti knihkupectví Kanzelsberger a prodejnách Datart. Cena publikace je 299 Kč. Prohlédněte si také další kuchařky z Edice Apetit.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...