Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšlo nové číslo speciálu masooo!

speciál masooo
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Letní vydání řídící se heslem „Od čumáčku po ocásek!“ obsahuje 50 stránek věnovaných vepřovému masu a mnoho dalšího...

Letní vydání jediného gastro-časopisu pro muže je tu a s ním i spousta poctivé inspirace. Čeká vás spolu s námi spousta grilování vepřového masa - v naší masooo! laboratoři jsme vyzkoušeli různé marinády vlastní výroby, grilování čuníka na cideru, a zjistili jsme, jak si na grilu připravit sádlo a škvarky. Budete také svědky velkého grilovacího souboje ve středověkém duchu.

Podíváme se do zákulisí malých sídlištních pivovarů, koukneme pod ruce kuchařům nejlepších pelmeňáren a s food-inspektory z webu kebabarny.cz se zaměříme na to, jak poznat dobrý a poctivý kebab.

To vše a mnoho dalšího v aktuálním vydání speciálu masooo!
 

 

speciál masooo

 

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč