Z Asie do Francie
Bývalá asijská restaurace Angel prošla velkou proměnou. Nyní se specializuje na moderní francouzské pokrmy. Kuchyni opustila Sophie Smithová. Teď zde šéfuje Martin Hnilička, který má několikaleté zkušenosti z Francie a přešel ze sesterské restaurace Celeste v Tančícím domě. Supervizi mu dělá šéfkuchař z Céleste Gwendal Le Ruyet.
Vedení podniku si slibuje od francouzské kuchyně větší úspěch než měl Angel s asijským zaměřením. Podle nich Češi obecně vnímají asijskou kuchyni v nižších cenových relacích než byl koncept restaurace Angel.
Na obědy je připraveno speciální menu a na večeře a la carte menu (například terina z kachních jater foie gras s ananasovým chutney za 290,- , pečené jehněčí lýtko, máslové fazole s chorizem a cipolini cibulkami 375,- a čokoládová pěna s karamelovou omáčkou s ořechy makadamia za 155,-).
Odpoledne, mezi obědem a večeří, se nabízí tzv. malá jídla. Podnik se chlubí tím, že většina surovin pochází přímo z Francie.
Otevírací doba 12:00 - 24:00
obědy 12:00 - 14.30
večeře 18.00 - 22:00