Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zaběhněte si Scuk orienťák

Zaběhněte si Scuk orienťák
sdílet:
Po prvním úspěšném kole vyhlásil Scuk další orienťák. Vybrané české podniky teď můžete obíhat až do konce listopadu.

Ve Scuk orienťáku nejde o sportovní výkony, ale o to, kdo toho víc ochutná. Zaběhat si ho můžete v Praze i v Brně (to je novinka oproti předešlému pražskému kolu). Pokud se rozhodnete zapojit, je váš cíl jasný: obejít co nejvíce míst, která pořadatelé vybrali, a ochutnat jejich speciality. Před tím, než se do jídla pustíte, ho však nesmíte zapomenout vyfotit. Fotografie slouží jako důkaz, že jste se v daném podniku opravdu objevili. Fotku pak pošlete na adresu [email protected]. Mapu míst a specialit, která byste neměli během Scuk orienťáku vynechat, najdete na www.scuk.cz. Patří mezi ně například cappuccino v Café Lounge, tatarák z restaurace Na Kopci nebo steak a buchtičky se šodó z Čestru. Ochutnáte?
 

Připravila Jana Kopřivová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...