0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zdeněk Pohlreich v Pardubicích

Zdeněk Pohlreich v Pardubicích
sdílet:
31. 3.–1. 4. | Ochutnat degustační menu Zdeňka Pohlreicha můžete na přelomu března a dubna v pardubické restauraci U Dvou Kohoutků. Ochutnat můžete například prsa z holoubátka na portském víně nebo čokoládový fondant se zmrzlinou z plodů mučenky.

Co: Degustační menu šéfkuchaře
Kdy: 31. 3.–1. 4. 2010
Kde: Restaurant U Dvou Kohoutků, Smilova 364, Pardubice
Za kolik: 2750 Kč
Info: www.udvoukohoutku.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit