0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zmrzliny a sorbety v Café Bistro

Zmrzliny a sorbety v Café Bistro
sdílet:
1. 7.–31. 8. | Utečte z rozpáleného města do chladivé oázy v Café Bistro. Během celého léta budou v nabídce jemné zmrzliny a osvěžující ovocné sorbety. Z čeho můžete vybírat?

  • Zmrzlinový koláč s citronovým sněhem
Zmrzlina z citronu a limetky v křupavé mandlové misce

  • Jahodové opojení
Zmrzlina z jahod, lesních jahod a borůvek na jahodách marinovaných v muškátovém víně

  • Karamelová broskev melba
Vanilková a meruňková zmrzlina s malinovým sorbetem na zkaramelizované broskvi

  • Citrusový sen
Výběr sorbetů z pomerančů, růžového grapefruitu a mandarinek

  • Oříšková harmonie
Zmrzlina z arašídů, vlašských ořechů, mandlí a lískových ořechů

  • Čokoládový hurikán
Sorbet z hořké čokolády a zmrzliny z bílé čokolády, gianduja čokolády a Toblerone čokolády

Co: Speciální menu
Kdy: 1. 7.–31. 8. 2010
Kde: Café Bistro, Hotel Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Info: www.hiltonprague.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit