Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Nejlepší kuchař Brazílie Alex Atala opět navštíví Prahu

Nejlepší kuchař Brazílie Alex Atala opět navštíví Prahu

Alex Atala své umění předvede v pražském hotelu Radisson SAS Alcron již dnes, 19.listopadu.
19. 11. 2008 | Autor: redakce Apetitu

Degustační menu bude doplněno víny předních brazilských vinařů. Alexovu umění bude navíc předcházet volná degustace brazilských vín za osobní účasti vinařů v saloncích hotelu od 11:00 do 16:00.

Patronát nad touto akcí převzala její Excelence Ambasadorka Brazilské federativní republiky paní Leda Lucia Camargo.

Rezervace na večer plný vybraných lahůdek příjímá pan David Pátek, david.patek@radissonsas.com, tel :+420 603 198 445.
Rezervace na galaochutnávku příjímá pan Jan Kobylák, jan.cosmopolitan@nextra.cz, tel: +420 604 279 330

Menu
Welcome drink: Casa Valduga Espumante Brut

Jemná svíčková s řeřichou, hořkou čokoládou a uzenou solí (Filet curado, agriao e chocolate amargo ao sal defumad)
Boscato Cabernet Sauvignon Reserva

Houbové consommé s vůní Amazonie (Consome de cogumelos ao perfume da Amazônia)
Casa Valduga Espumante Blush
Kokosové risotto s olejem dende, mátou a řasou nori (Risotto líquido de coco com azeite de dende, menta e nori)
Panceri Chardonnay

Candát s černým kari, hráškem, consommé a citronovou trávou (Pikeperch ao curry negro com consome de ervilha torta e capim santo)
Miolo Pinot Noir Fortaleza do Seival

Pošírovaná foie gras v telecím vývaru se ztraceným vejcem (Foie gras pochet em caldo de carne com falso ovo)
Lidio Carraro Merlot Grande Vindima Vale dos Vinhedos

Žebírka ze selete ala Braz (Costelinha a Braz)
Salton Merlot Desejo

Koláč z brazilských ořechů se zmrzlinou z whisky, curry a čokolády (Torta de castanha do Pará com sorvete de whisky, curry e chocolate)
Don Laurindo Gran Reserva (80% Tannat, 20% Ancellotta)

REKLAMA

Přidat komentář