Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Chuť francouzského venkova v centru Prahy

Chuť francouzského venkova v centru Prahy

K radosti milovníků tradiční francouzské kuchyně byla v ulici V Celnici v centru Prahy otevřena Brasserie La Gare.
17. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu
„Jako první v České republice uvádíme na scénu typický francouzský slaný koláč tarte flambée. Nechybějí samozřejmě šneci, drůbež a maso na grilu plus speciality jako telecí hlava nebo hovězí bourguignon,“ uvedl Jan Ivanco, generální manažer Brasserie La Gare a Belgian Beer Cafe Les Moules. Denní menu začíná na 89 korunách.

Po obědě koláč nebo dortík


Po obědě si můžete k šálku kávy Filicori dát koláč nebo dort přímo ze zdejší domácí cukrárny a pekárny.

K vinotéce časem přibude i prodejna pralinek


Brasserie La Gare je jednou z mála restaurací v Praze, kde vám nabídnou francouzské víno i v karafách po 0,25 l a 0,5 l. Navíc je ve zdejší vinotéce můžete ochutnat a zakoupit. Do budoucna se plánuje i Chocolatierie s ukázkou výroby pralinek a lanýžů a jejich prodejem.

Kde: V Celnici 3, Praha 1
Otevírací doba: 11–23 hod.

REKLAMA

Přidat komentář