Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Učíme se od mistra: Italské pečivo

Učíme se od mistra: Italské pečivo

Piero Barone peče italské pečivo podle tradičních receptur. Používá při tom jen vodu, mouku, přírodní kvásek a sůl. Voňavý chléb nebo ciabattu si nyní můžete upéct i vy!
16. 5. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Piero nepoužívá žádné chemické přípravky ani zlepšovadla. Tajemství jeho pečiva spočívá především v době kynutí a v pečlivém výběru mouky. Těsto zadělává přírodním kváskem, který si přivezl ze Sicílie! Jeho přípravu nám nejdříve prozradit vůbec nechtěl, ale nakonec podlehl, a tak jej v receptu na chléb pane campagnolo siciliano můžete použít také.

Recepty, fígle a tipy sicilského pekaře Piera Baroneho najdete v červnovém Apetitu.

Související

Domácí paštika: delikatesa, kterou máte hotovou během chvilky.

Paštiku ochutnal snad každý z nás. Jako malí jsme ji baštili na svačinu, kterou nám připravily maminky, jako velcí si...

Přidat komentář