Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Italské pečivo

Učíme se od mistra: Italské pečivo
sdílet:
Piero Barone peče italské pečivo podle tradičních receptur. Používá při tom jen vodu, mouku, přírodní kvásek a sůl. Voňavý chléb nebo ciabattu si nyní můžete upéct i vy!

Piero nepoužívá žádné chemické přípravky ani zlepšovadla. Tajemství jeho pečiva spočívá především v době kynutí a v pečlivém výběru mouky. Těsto zadělává přírodním kváskem, který si přivezl ze Sicílie! Jeho přípravu nám nejdříve prozradit vůbec nechtěl, ale nakonec podlehl, a tak jej v receptu na chléb pane campagnolo siciliano můžete použít také.

Recepty, fígle a tipy sicilského pekaře Piera Baroneho najdete v červnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč