0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Italské pečivo

Učíme se od mistra: Italské pečivo
sdílet:
Piero Barone peče italské pečivo podle tradičních receptur. Používá při tom jen vodu, mouku, přírodní kvásek a sůl. Voňavý chléb nebo ciabattu si nyní můžete upéct i vy!

Piero nepoužívá žádné chemické přípravky ani zlepšovadla. Tajemství jeho pečiva spočívá především v době kynutí a v pečlivém výběru mouky. Těsto zadělává přírodním kváskem, který si přivezl ze Sicílie! Jeho přípravu nám nejdříve prozradit vůbec nechtěl, ale nakonec podlehl, a tak jej v receptu na chléb pane campagnolo siciliano můžete použít také.

Recepty, fígle a tipy sicilského pekaře Piera Baroneho najdete v červnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit