Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Loupaná plec

Seriál o mase: Loupaná plec
sdílet:
Tahle část hovězího masa vám nesmí zůstat utajena! Nejlepší je na omáčky, a až zkusíte svíčkovou Václava Friče, zjistíte, že předčí i jiné, mnohem známější kusy.

Hovězí loupaná plec je část plece – přední nohy. Získává se vyloupnutím lopatky, odtud název loupaná. Je levnější než hovězí kýta, přitom je však velmi šťavnatá. Loupanou plec využijete v kuchyni na guláš, do ragú nebo na pečení. Václav Frič doporučuje uvařit si s ní postupně celou sérii českých omáček, uvidíte ten rozdíl oproti běžné kýtě.

Vše o nákupu a přípravě loupané plece si přečtete v říjnovém časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč