Hana Michopulu, autorka oblíbené kuchařky Zpátky domů, vydala novou knihu Recepty z farmářského trhu. Naučí vás vařit z lokálních surovin, které jsou u nás dostupné především na podzim a v zimě.
Recepty z farmářského trhu reagují na současný boom tržišť, na kterých místní farmáři a výrobci nabízejí české, čerstvé, a především sezonní produkty. Kniha obsahuje devadesát receptů, díky kterým dostanete z české úrody maximum. „Šlo mi o to, aby čtenář poznal logiku suroviny, seznámil se s nejlepšími kombinacemi a osvědčenými principy tak, aby si později i beze mě a knížky poradil, naučil se improvizovat. To je podle mě podstata hesla ‚umět vařit‘,“ říká autorka Hana Michopulu.
Více o kuchařce na www.michopulu.cz. Jídla z nové kuchařky Hany Michopulu Recepty z farmářského trhu najdete také v říjnovém Apetitu.