Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšel listopadový Apetit. Čekají vás dokonalé husí hody

Vyšel listopadový Apetit. Čekají vás dokonalé husí hody
sdílet:
Ode dneška koupíte listopadové vydání časopisu Apetit. Dozvíte se, jaké lahody připravit z jedné husy, vše od polévky až po pomazánku. K tomu luxusní večeře z brambor a zelí a spousta dalších jídel, která zahřejí.

Husí hody
Listopad odjakživa patří husím pečínkám, ale z jediné husy můžete mít užitku mnohem víc. Objednejte si čerstvou husu i s drůbky a krví a užijte si svatomartinské hodování se vším všudy.

Učíme se od mistra: Tarte flambée
Upečte si spolu s šéfkuchařem Vladimírem Honzákem cibulový koláč. Tato francouzská specialita se stane hitem vaší kuchyně!

Americké páje
Koláče s náplněmi – takzvané páje – patří k tomu nejlepšímu z americké kuchyně. Oslaďte si jimi podzim!

Polévky s pečivem
Polévka zasytí, zahřeje, a pokud ji doplníte tou správnou přílohou, proměníte ji v plnohodnotný oběd nebo večeři.

Seriál o mase: Morkové kosti
Ačkoli jsou morkové kosti běžně dostupné, patří mezi zapomenuté díly hovězího. Jejich koupí a snadnou úpravou přitom získáte pokrm hodný králů!

Dále v čísle
Fazole 3× jinak, tajemství hlávky zelí, sůl v kuchyni, bezlepkové vánoční cukroví, test másla a další

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč