Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vyšel listopadový Apetit. Čekají vás dokonalé husí hody

Vyšel listopadový Apetit. Čekají vás dokonalé husí hody

Ode dneška koupíte listopadové vydání časopisu Apetit. Dozvíte se, jaké lahody připravit z jedné husy, vše od polévky až po pomazánku. K tomu luxusní večeře z brambor a zelí a spousta dalších jídel, která zahřejí.
18. 10. 2011 | Autor: redakce Apetitu
Husí hody
Listopad odjakživa patří husím pečínkám, ale z jediné husy můžete mít užitku mnohem víc. Objednejte si čerstvou husu i s drůbky a krví a užijte si svatomartinské hodování se vším všudy.

Učíme se od mistra: Tarte flambée
Upečte si spolu s šéfkuchařem Vladimírem Honzákem cibulový koláč. Tato francouzská specialita se stane hitem vaší kuchyně!

Americké páje
Koláče s náplněmi – takzvané páje – patří k tomu nejlepšímu z americké kuchyně. Oslaďte si jimi podzim!

Polévky s pečivem
Polévka zasytí, zahřeje, a pokud ji doplníte tou správnou přílohou, proměníte ji v plnohodnotný oběd nebo večeři.

Seriál o mase: Morkové kosti
Ačkoli jsou morkové kosti běžně dostupné, patří mezi zapomenuté díly hovězího. Jejich koupí a snadnou úpravou přitom získáte pokrm hodný králů!

Dále v čísle
Fazole 3× jinak, tajemství hlávky zelí, sůl v kuchyni, bezlepkové vánoční cukroví, test másla a další
REKLAMA

Přidat komentář