Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Tarte flambée

Učíme se od mistra: Tarte flambée
sdílet:
Cibulový koláč, který má v nabídce francouzské bistro La Gare, byl jedním z hitů letošního Prague Food Festivalu. Upečte si ho i doma, sklidíte s ním stejný úspěch!

Šéfkuchař Vladimír Honzák vás naučí zadělat základní kynuté těsto a připravit z něj klasickou variantu koláče s cibulí a slaninou i několik dalších obměn – například s rukolou nebo čerstvými houbami. Také vám ukáže, že chlebové těsto můžete využít i jinak než jen na tarte flambée.

Návod, jak krok ze krokem připravit francouzskou specialitu, najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč