Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Dejte si to syrové!

Dejte si to syrové!

Znáte tatarák nebo carpaccio jen z jídelních lístků některých restaurací? Díky našim receptům a tipům si tyhle delikatesy můžete sami doma připravit – snadno, rychle a z ověřených surovin.
20. 12. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Tatarák neboli tatarský biftek či tartar se původně dělal jen z hovězího masa. Dnes už se tak nazývá jakýkoli pokrm ze sekaných čerstvých, tepelně neupravovaných surovin. Carpaccio se připravuje podobně jako tatarák, ale čerstvé suroviny jsou nakrájené na velmi tenké plátky. Vyzkoušejte naše recepty na lososový, hovězí či ovocný tatarák a houbové nebo zeleninové carpaccio.

Tataráky a carpaccia
ochutnejte v lednovém Apetitu.

REKLAMA

Přidat komentář