Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Březnový Apetit přináší první jarní recepty

Březnový Apetit přináší první jarní recepty

Právě vyšel březnový Apetit. Zahřeje vás polévkami z celého světa, naučí vás připravit vepřová játra a představí vám také sladké rychlovky jen z pěti surovin.
16. 2. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Sedmero polévek


Přidejte do svého polévkového repertoáru pár novinek. Naše recepty ze všech koutů světa jsou neohranou klasikou, kterou stojí za to umět.

Seriál o mase: Vepřová játra


Chtěli byste najít cestu k opomíjeným vnitřnostem? Pro gurmány začátečníky jsou játra tou nejlepší variantou!

Salátové listování


Dodejte obyčejnému listovému salátu grácii a šmrnc a podávejte ho tak, že na něj všichni dostanou okamžitě chuť! Představíme vám naše čtyři favority.

Báječný sýr


V březnu se může přihnat jaro se vším všudy, stejně jako pořádná chumelenice. Recepty se sýrem jsou proto ideální volbou – s vhodným doprovodem umějí zahřát i jarně osvěžit.

Dále v čísle


Zadáno pro singles, jak vyrobit karamel, vietnamská polévka pho, jídla z ryb z mrazáku, test mraženého hrášku, sladké rychlovky a další.
REKLAMA

Přidat komentář