Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vylovte z mrazáku!

Vylovte z mrazáku!

Můžete je mít kdykoli po ruce a vykouzlit z nich chutné a taky zdraví prospěšné jídlo. Objevte s námi nové úpravy mražených ryb, a nebude vám líto, že žijeme tak daleko od moře.
17. 2. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Čerstvé rybě se nic nevyrovná, ale je třeba ji sníst opravdu čerstvou (tedy do 24 hodin po vylovení). Nejlépe proto chutnají ryby u moře. Pokud ale máte v okolí ověřený zdroj, neváhejte a čerstvou rybu kupte. Jinak sáhněte po mražené. Mražená ryba je druhou nejlepší volbou. Dnes se ryby čistí a porcují okamžitě po vylovení už na lodi a ihned se hluboce zamrazují. Pak samozřejmě záleží na správném skladování při převozu a u obchodníka.

Recepty na šest chutných jídel z mražených ryb najdete v březnovém Apetitu.

REKLAMA

Přidat komentář