0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vylovte z mrazáku!

Vylovte z mrazáku!
sdílet:
Můžete je mít kdykoli po ruce a vykouzlit z nich chutné a taky zdraví prospěšné jídlo. Objevte s námi nové úpravy mražených ryb, a nebude vám líto, že žijeme tak daleko od moře.

Čerstvé rybě se nic nevyrovná, ale je třeba ji sníst opravdu čerstvou (tedy do 24 hodin po vylovení). Nejlépe proto chutnají ryby u moře. Pokud ale máte v okolí ověřený zdroj, neváhejte a čerstvou rybu kupte. Jinak sáhněte po mražené. Mražená ryba je druhou nejlepší volbou. Dnes se ryby čistí a porcují okamžitě po vylovení už na lodi a ihned se hluboce zamrazují. Pak samozřejmě záleží na správném skladování při převozu a u obchodníka.

Recepty na šest chutných jídel z mražených ryb najdete v březnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit