Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vyšla nová kuchařka Ryby a plody moře

Vyšla nová kuchařka Ryby a plody moře

Potřebujete uvařit rychlou večeři, slavnostní nedělní oběd nebo prostě jen máte chuť na ryby? Právě pro vás redaktorky časopisu Apetit připravily novou kuchařku Ryby a plody moře.

15. 3. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit na více než 150 stranách nabízí osvědčené nápady, jak péct, grilovat a smažit ryby i jak zpracovat plody moře. Z receptů si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít, i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Zamilujte si vaření spolu s námi!

120 receptů, které pro vás pečlivě vybraly a vyzkoušely redaktorky Apetitu, je rozděleno do 8 kapitol:

  • Polévky – připravili jsme pro vás vše od tradiční štědrovečerní polévky přes voňavé asijské a středomořské směsi s plody moře až po lahodné krémy, které bleskově připravíte i ze zásob z mrazáku.
  • Filety & celé ryby – recepty z této kapitoly vám ukážou, že rybu stačí jen hodit na pánev nebo strčit do trouby, a pak už si užívat obdiv, až ji v efektním podání ponesete na stůl.
  • Bez kostí – spousta prověřených jídel, která chutnají dospělým i dětem.
  • Plody moře – je plná chutných receptů s krevetami, chobotničkami, sépiemi, olihněmi a dalšími plody moře.
  • Grilování – čerstvým rybám sluší jednoduchost, a tak vám k dokonalému pokrmu bude stačit jen pár minut času a minimum ingrediencí.
  • Z konzervy – ať už jsou to sardinky, sardelky, nebo tuňák, máte je ve spíži vždy po ruce.
  • Delikatesy – uzené, marinované, naložené, zastudena… Nadchnou vás!
  • Servis – naučíme vás zacházet s rybami a mořskými plody tak, jak to umějí rodilí rybáři.

Kuchařku Ryby a plody moře z Edice Apetit koupíte v e-shopu na Apetitonline.cz, ve vybraných stáncích, v síti knihkupectví Kanzelsberger a prodejnách Datart. Cena publikace je 299 Kč. Prohlédněte si také další kuchařky z Edice Apetit.
REKLAMA

Přidat komentář