Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Info ikona

GALERIE: 5x kapr, jak ho neznáte

Jíte kapra jen o Štědrém večeru, a to ještě z donucení? Přesvědčíme vás o tom, že mezi láskou a nenávistí vede velmi tenká hranice. Stačí vyzkoušet některý z receptů šéfkuchaře Ondřeje Jíni.
22. 11. 2013 | Autor: redakce Apetitu

„Sladkovodní ryby u nás jíme málo. To už jste ale určitě slyšeli tolikrát, že je mi až hloupé to opakovat. Jenže je to jednak pravda, jednak hodně velká škoda,“ říká Ondřej Jíňa, šéfkuchař restaurace TriBeCa Zdeňka Pohlreicha ve švýcarském Romanshornu. „U Bodamského jezera, kde teď pracuji, už na to přišli. Snad v každé restauraci mají v menu minimálně knusperli, kousky ryby v křupavém těstíčku,“ říká šéfkuchař. Tak proč se u Švýcarů neinspirovat?

Recepty na pět kapřích specialit, které si můžete dát v kterýkoli den roce, najdete v prosincovém Apetitu.

 

 

 

Fotogalerie: GALERIE: 5x kapr, jak ho neznáte

Související

Jakou rybu na vánoční večeři, když vám kapr nechutná?

Většina rodiny si už sotva dokáže představit štědrovečerní večeři bez kapra, ale vy mu stále nemůžete přijít na chuť?...

Přidat komentář