Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Chefparade chystá podzimní kurzy vaření s belgickým ležákem Stella Artois

Letní prázdniny jsou za námi, a tak můžeme začít plánovat podzim. Spojte příjemné s užitečným a vyzkoušejte kurzy vaření, které ve spolupráci se Stellou Artois nabízí Chefparade.
29. 8. 2019 | Autor: Komerční prezentace

Poslední srpnový víkend se v Praze nesl ve znamení skvělých chutí a zážitků. Devátý ročník festivalu Foodparade nabídl nejen možnost vychutnat si jídla vyhlášených pražských restaurací, bister, vinařství a dalších vystavovatelů, ale také možnost přiučit se něčemu novému, například správnému čepovaní belgického piva Stella Artois, přípravě netradičních pokrmů či jak na atraktivní foodstyling. I ti, kteří se festivalu nezúčastnili, však mají nadále možnost svůj um v přípravě jídla dále tříbit. Chefparade totiž ve spolupráci se Stellou Artois vypisuje kurzy vaření, při nichž se zájemci naučí, jak svým kuchařským uměním ohromit rodinu a přátele, a také jak výborné jídlo perfektně sladit s jedním z nejlepších evropských piv – s vyhlášeným belgickým ležákem Stella Artois.

Na podzim se můžete těšit na dva zajímavé kurzy vaření se Stellou Artois – kurz belgické kuchyně a kurz street food. Oba kurzy jsou zaměřeny jiným směrem, a vybrat si tak mohou jak ctitelé tradičních chutí, tak milovníci moderních kombinací.

Wafle a hranolky? Ne! Na kurzu belgické kuchyně se Stellou Artois se nebudou vařit turistická klišé, ale budete mít možnost ochutnat, jak Belgičané dokázali dokonale spojit francouzské, holandské a německé vlivy a vytvořit něco, co jinde ve světě neochutnáte. Můžete se těšit i na speciální pivní rituál Stella Artois, který během kurzu nebude chybět.

Pokud patříte mezi příznivce street foodu, na jenom z připravovaných kurzů si rozhodně přijdete na své. Naučíte se totiž připravit moderní pětichodové menu, které perfektně ladí s tradičním zlatavým ležákem Stella Artois. Uvaříte si kuřecí špízy Satay s lahodným arašídovým dipem, sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým chutney, které skvěle doplní rozmarýnové brambůrky. Následovat bude takzvaná srbská pita neboli lepinje, s kuřecími játry a brusinkami. Pětichodové menu završí lahodný donut s jahodami a créme fraiche.

Pro aktuální nabídku Stella Artois kurzů sledujte webové stránky Chefparade.

Začátek podzimu bude opět naplněný lahodnými chutěmi, vůněmi, a hlavně lahodnou belgickou Stellou Artois. Kurzy Chefparade si každý zamiluje, tím spíš, když je doplní výtečné pivo. Už se také těšíte?

Přidat komentář