Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

bernard kuře

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

bernard kuře

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

olej
cibule 1 ks
česnek
pivo světlé 250 ml
ALE
balzamikový ocet 1 PL
chilli sušené
med 2 PL
kuře

olej, cibule-zlatova+česnek+pivo250 ml ALE , +balzamiko 1 lž.+chilli med 2 lž zhoustnout

kuř. díly pomoučit+opéci+omáčka+zbytek-1,2 piva dusit

Autor: jiřina

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit