Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Cheesecake koňaková špička

Cheesecake koňaková špička

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Na sušenkový korpus

120 g bezlepkových piškotů (kávoviny Pardubice)

80 g másla

Na tělo

2 klasická balení čestvého sýru Philadelphia (celkem 250 g)

1 smetana ke šlehání 33% tuku (250 g)

150 g hořké čokolády

3 plátky želatiny Dr. Oetker

Na vaječno-likérovou náplň

200 ml domácího nebo dobrého méně ostrého vaječného likéru (použila jsem z palírny Svachova Lhotka s pravou vanilkou)

4 vrchovaté lžíce sušeného plnotučného mléka

Dokončení (poleva)

100 g hořké čokolády

40 ml řepkového oleje

Dortová forma otevírací o průměru cca 16-18 cm + pečící papír na vyložení dna, vařečka

Apetit magazín