1.V mixéru rozmixujte sušenky a přidávejte máslo.
2.Sýr Philadelphia, ricottu, cukr, vanilkový extrakt a citrónovou šťávu smíchejte v míse. Dejte stranou. Ve druhé míse vyšlehejte smetanu do tuha. Po třetinách přidávejte smetanu do první mísy.
3. V malém hrnci začněte vařit maliny a cukr, dokud maliny nezačnou být kapalné. Přeceďte přes jemné síto a nechte vychladnout. Toto coulis se dá připravit předem a uschovat v lednici.
4. Připravte si pečící papír. Po dokončení temperace čokolády na něj dle své volby vytvořte ozdoby.
5. Pro servírování si přichystejte kulaté tvořítko a flambovací pistoli. Na dno tvořítka (položeného na talíři) dejte rovnoměrnou vrstvu připravených sušenek. Dále naplňte po povrch náplní. Jemně zahřejte okraje pomocí flambovací pistole a tvořítko odstraňte.
6. Ozdobte dle přání (čokoládou, granátovým jablekem či malinami) a servírujte s malinovým coulis.