Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Citrónový cheesecake s makom

Citrónový cheesecake s makom

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Suroviny

 

70g živočíšne maslo 82%

30g trstinový cukor

1 celé menšie vajíčko

1/2 ČL mletá škorica, 1/2 ČL karobu /alternatíva kakaa/

70g bio hladká špaldová múka celozrnná

50g bio hladká špaldová múka

50g jemne zomletých bio mandlí v šupke

250g syru Philadelphia Original

200g gréckeho jogurtu /10% tuku/

4PL jemne zomletého bledého trstinového cukru

1PL nemletého maku

šťava z polovice bio citróna, trochu nastrúhanej kôry z bio citróna

CITRÓNOVÁ ŽELATÍNA:

250ml vody

šťava z 1 bio citróna

2PL bledého trstinového cukru

3g prášku agar /vegánske zahusťovadlo z morskej riasy/

1/4 ČL kurkumy

 

Apetit magazín