Suroviny
Na ovocnou náplň:
- 350 g mražené nebo čerstvé ovoce
- 60 g moučkový cukr
- 1 pomeranč
- 1/2 vanilkový lusk (nebo 1 ks vanilkový cukr)
- 2 čajové lžičky kukuřičný škrob
- 1 polévková lžíce voda
Na korpus:
- 5 ks vejce (bílky a žloutky zvlášť)
- 30 ml olej
- 50 ml voda
- 100 g cukr
- 1 ks vanilkový cukr
- 110 g hladká mouka
- 1 čajová lžička kypřící prášek
- 70 g ořechy dle chuti
Na krém:
- 250 g smetanový sýr Philadelphia
- 250 g tvaroh v kostce
- 2 ks vanilkový cukr
- 1/2 ks vanilkový lusk
- 200 g 40% smetana ke šlehání
- 80 ml voda
- 1 balení (6 ks) plátková želatina Dr. Oetker
Dohotovení:
- 200 g 40% smetana ke šlehání
- 100 - 200 g tmavá čokoláda
- ovoce