Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jahodovo-mandlový cheesecake

Jahodovo-mandlový cheesecake

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 3
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Sušenkový základ:

200g hl.mouky

200g másla (vychlazeného)

75g mletých mandlí

60g ml. třtinového cukru

20g javorového sirupu

lžička vanilkového extraktu

Náplň:

3 balení sýru philadelphia

1 kelímek zakysané smetany

250g mascarpone

1 vanilkový lusk

2 celá vejce

6-8 lžic třtinového cukru (dle chuti)

2 lžíce javorového sirupu

150g jahod

Jahodový přeliv:

50 g jahod

2 lžíce cukru

 Mandle na ozdobu:

1 lžička kokosového oleje

1 lžička javorového sirupu

2 lžičky medu

1 balení madlových lupínků

Jahody na ozdobu cca 100g

 

Autor: Zlatulinda

Apetit magazín