Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Makový cheesecake s bílou čokoládou a brusinkovou omáčkou

Makový cheesecake s bílou čokoládou a brusinkovou omáčkou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Korpus

100 g másla

50 g cukru

140 g hladké mouky (třeba i celozrnné špaldové)

skořice

máslo nebo rum

 

Náplň:

250 g krémového sýra Philadelphia

250 g ricotty

100 g kvaitní bílé čokolády

4 polévkové lžíce mletého máku

2 vejce

 

Poleva:

brusinkový kompot

cukr

Autor: Mateska13

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...