Suroviny
Korpus ( průměr 22 cm)
7 vajec velikosti L (žloutky a bílky zvlášť)
150 g krupicového cukru
175 g hladké mouky na dorty-Babiččina volba
50 g kakaa
10 g vanilkového pudinku
1 lžička prášku do pečiva
špetka soli
1 lžíce vroucí vody
1 lžíce oleje
Krém:
500 ml plnotučného mléka
1 čokoládový pudink
1 vanilkový pudink
4 lžíce krupicového cukru
1 hrst mléčných čokoládových peciček
250 g másla pokojové teploty
Dohotovení:
malinový džem na potření korpusů
1 PL citrónové šťávy
150 g čerstvých malin
Krém na potření dortu:
250 g mascarpone
250 g jemného tvarohu
1 smetana na šlehání 33%
4 PL moučkového cukru
gelová otravinářská barva - malinová
Pusinky na ozdobu (můžeme připravit 1 den předem)
2 bílky
1 mocca lžička citrónové šťávy
120 g krupicového cukru.
Dokončení:
50 g čerstvých malin